NETWORKS
OUT OF THE BOX COMMUNICATION

CAFE & BAR

Η πιο επιτυχημένη συνταγή για να βρει κανείς και να προσεγγίσει έξυπνα τους cafegoers 18-35 ετών. Όταν δεν σερφάρουν στο internet και δεν δικτυώνονται στα social media, σίγουρα τους συναντάμε εδώ, όπου περνούν ένα μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους. Πάντα σε καλή παρέα και στα πιο trendy spots.

 

CINEMA

Πάνω από 13 εκατ. moviegoers επισκέπτονται κάθε χρόνο τις κινηματογραφικές αίθουσες, μετατρέποντας τον πιο δημοφιλή τρόπο διασκέδασης σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με βασικό targeting τις ηλικίες 15-35 ετών, αλλά όχι μόνο, το κινηματογραφικό μας δίκτυο αποτελεί ένα έξυπνο και αποτελεσματικό εργαλείο για να τραβήξετε την προσοχή ενός πολύ απαιτητικού κοινού.

 

ΘΕΑΤΡΑ

Επιλέγοντας τις πιο εμπορικές και εναλλακτικές θεατρικές σκηνές που πρωταγωνιστούν στις βραδινές επιλογές της ελληνικής πολιτιστικής avant-garde, δημιουργήσαμε ένα premium κανάλι επικοινωνίας που δίνει πρόσβαση σε ένα ποιοτικό και καλλιτεχνικό target-group με άποψη και επιρροή. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να προσελκύσετε άμεσα και αποτελεσματικά το πιο "hard-to-find" κοινό της πόλης.

 

GYM’S & SPORTS

Ένα δυναμικό και “healthy” κανάλι επικοινωνίας ανοίγει δημιουργικούς διαλόγους με αυτούς που μοιράζονται το ίδιο πάθος: SPORTS! Από το καθημερινό στέκι του γυμναστηρίου μέχρι την επίσκεψη σε σημαντικά αθλητικά events, οι sportsgoers είναι πλέον ανοιχτοί να “μιλήσουν” με τα αγαπημένα τους brands.

 

E-SHOP.GR

5.000 Ε-SHOP.GR παραγγελίες καθημερινά αποτελούν το μοναδικό όχημα προσέγγισης πραγματικών internet καταναλωτών στην Ελλάδα, με απόλυτα στοχευμένη διαφημιστική κάλυψη και δυνατότητα περεταίρω segmentation. Οι μοναδικοί αποδέκτες των E-Shop συσκευασιών ξαφνιάζονται ευχάριστα με δείγματα προϊόντων, κουπόνια προσφοράς, φυλλάδια όπως και με το branding συσκευασιών σε ένα κανάλι επικοινωνίας που έχει πλήρη έλλειψη clutter.

FEMALE WELL-BΕING

Kομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, SPA όπως και άλλα touch-points στα οποία ξοδεύουν οι γυναίκες ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, αποτελούν τα ιδανικά κανάλια επικοινωνίας για την προσέγγιση της σύγχρονης γυναίκας.

 

FASHION

Οι πιο εμπορικές και trendy αλυσίδες ένδυσης, υπόδησης & accessories εντάσσονται στα fashion touch-points μας για να φέρνουν σε επαφή το κοινό με brands που αναζητούν και επιθυμούν να το εμπλέξουν. Ένα ξεχωριστό δίκτυο για την επικοινωνία με τον σύγχρονο καταναλωτή.

 

GOODY'S

Με 200.000 επισκέπτες κάθε μέρα σε όλη την Ελλάδα, τα Goody's αποτελούν το απόλυτο "στέκι της παρέας" κυρίως για νέους 15-25 ετών, αφού όλο και περισσότεροι teenagers & young adults μετατρέπουν το Goody's της γειτονιάς τους σε ένα καθημερινό meeting-point.

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Ένα ξεχωριστό premium target-group μπορούμε να συναντήσουμε στα touch-points βιβλιοπωλεία και να γίνει αποδέκτης της διαφήμισης σάς.

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Μπορεί τα Σαββατοκύριακα να βγαίνουν έξω σε κινηματογράφους ή στο Goody’s της περιοχής τους, καθημερινά όμως θα βρεις τους teenagers 12 ως 15 ετών μόνο εδώ: στο φροντιστήριο! Οι νεαροί μαθητές ξοδεύουν σύμφωνα με έρευνες τουλάχιστον 10 ώρες την εβδομάδα σε φροντιστήρια, τα ιδανικά touch-points για να μιλήσετε μαζί τους!

 

EVENTS

Πάντα σε καλή παρέα, το κοινό που επισκέπτεται τα μεγαλύτερα events της Ελλάδας είναι ανοιχτό σε μη συμβατικούς τρόπους επικοινωνίας και σε ενέργειες που δεν “διακόπτουν” αλλά ενισχύουν την εμπειρία που θέλει να ζήσει εκείνη τη στιγμή. Συναυλίες, εκθέσεις και άλλου τύπου εκδηλώσεις, αποκαλύπτουν ένα κόσμο γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια!

 

« Επιστροφή

LIKE US
AMBIENT MEDIA ON FACEBOOK

FOLLOW US
AMBIENT MEDIA ON TWITTER